Onderwijs

ontwikkeling van een nieuwe generatie

tab_onderwijs
Maak kennis met onze pakketten

Sinds kort bieden wij techniek pakketten aan, inclusief vakkrachtten.

ONDERWIJSACTIVITEITEN EN ONDERWIJSONDERSTEUNING

ONDERWIJSACTIVITEITEN

Bureau Rise levert diverse buitenschoolse activiteiten op cultureel, sportief en educatief gebied. Dit geldt voor individuele sporten zoals kickboksen, self-defense, bootcamp, free run, capoeira, badminton, maar ook teamsporten zoals basketbal, voetbal, volleybal en hockey. Bureau Rise is actief met dansen zoals breakdance, afro-dans en moderne dans en op artistiek gebied met schilderen, tekenen en drama. Op cultureel gebied heeft Bureau Rise activiteiten met zang, rap, mode maar ook educatieve activiteiten zoals vormende techniek en ICT.

Hoe?


Bureau Rise zet vakkrachten in met lesbevoegdheid en VOG waarmee een jarenlange relatie is opgebouwd voor het leveren van specifieke onderwijsactiviteiten op diverse scholen in Rotterdam. Onze vakkrachten zijn inmiddels goed ingespeeld op de behoeften binnen het onderwijs en beschikken over een behoorlijke flexibiliteit en inzet wanneer voor er een keer extra gewerkt moet worden of de les verplaatst wordt.

Waarom?


Bureau Rise vult een specifieke behoefte in binnen het onderwijs door het geven van extra lessen die het aanbod van het bestaande curriculum verbreedt en waarmee bestaande leerkrachten met nieuwe vaardigheden en programma’s wordt aangevuld. Met deze activiteiten doen kinderen specifieke vaardigheden en ervaring opdoen met diverse elementen waardoor ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen en ook nog eens plezier beleven.

ONDERWIJSONDERSTEUNING DOOR INZET VAN SCHOOLCOACHES
Schoolcoaches worden ingezet voor leerlingen die problemen ondervinden op weg naar volwassenheid en daar extra ondersteuning voor nodig hebben. Het gedrag van deze leerlingen heeft vaak invloed op het schoolklimaat en de veiligheid binnen de school. Bureau Rise levert deze coaches die kennis bezitten over de leef driehoek: “Thuis, School en Straat” en een achtergrond hebben als activiteit begeleider. Naast de coachende werkwijze wordt beweging altijd als combinatie ingezet.
Personeel
Activiteiten

FILM DE RISE VAN DE HAMER


Mede mogelijk gemaakt door: Creative Business Hogeschool InHolland

Play Video

Wilt u uw leerlingen creatief en educatief uitdagen?

Zoek niet verder, u bent bij Bureau Rise op het juiste adres!