Welzijn

ontwikkeling van een nieuwe generatie

SAMENWERKING MET WELZIJNSPARTNERS


Bureau Rise kan hulp bieden bij de invulling van de KPI’s voor welzijnsaanbieders die in gemeente Rotterdam optreden. Bureau Rise is leverancier van goed getrainde vakkrachten met specifieke skillssets en ruime ervaring die behulpzaam zijn voor bepaalde functies zoals bij jongerenwerk of als sociaal makelaar voor bijvoorbeeld het werkgelegenheidsproject Rotterdam Prestatie010. Ook voor organisatie voor klein-of grootschalige evenementen kan men bij ons terecht. De kracht van Bureau Rise zit in een zeer uitgebreid netwerk en dat Bureau Rise altijd in staat is geweest om de juiste mensen voor specifieke functies te kunnen leveren.

facilites.jpg
Onze ervaring helpt u verder

Wij hebben een imposant netwerk opgebouwd van bedrijven.

Hoe?


Bureau Rise houdt goed contact en luistert goed naar de behoefte van de inkopers van de gemeente Rotterdam. Bureau Rise onderhoudt verder nauwlettend contact bij de lopende opdrachten voor de welzijnsaanbieders. Daarnaast is Bureau Rise betrokken bij een aantal gemeentelijke aanbestedingen en marktconsultaties.

Waarom?


Grote leveranciers die in opdracht voor de gemeente werken zijn op zoek naar specialisten op een bepaald terrein om mee te kunnen samenwerken. Vaak vragen opdrachten om vaardigheden en een netwerk wat door de opdrachtnemer alleen, in zijn eentje, niet uitgevoerd kan worden. Bureau Rise speelt daar op in omdat zij binnen de wijken over expertise en een netwerk beschikken. De welzijnsaanbieder profiteert van de kwaliteit die Bureau Rise als onderaannemer bij welzijnswerk en op het terrein van jongeren kan leveren. Bureau Rise staat ook vaak aan de basis van wijk verbeterende acties waar de burgers aan zet zijn.

Behulpzaam
Welzijnsaanbieder

Wilt u uw leerlingen creatief en educatief uitdagen?

Zoek niet verder, u bent bij Bureau Rise op het juiste adres!