Projectontwikkeling

advies en ondersteuning op welzijnsgebied

ONDERSTEUNING BIJ MAATSCHAPPELIJKE PROJECTONTWIKKELING


Bureau Rise ondersteunt en adviseert bewoners, bedrijven en organisaties in Rotterdam bij het uitwerken van een maatschappelijke of cultureel doel en bij het opzetten of versterken van de organisatie.

Projectadvies
Ondersteuning
facilites.jpg
Fondswerving op welzijnsgebied

Wij geven uw nieuwe project een steuntje in de goede richting.

Hoe?


Bureau Rise is actief met de sourcing van plannen voor onderwijs, werk & welzijn, kunst & cultuur. We ondersteunen bewoners en organisaties om kleine en grote ideeën voor hun buurt of de stad waar te maken. Daarbij hanteren we een glasheldere projectaanpak en kunnen we putten uit een fijnmazig stads-breed netwerk op alle niveaus. Ook initiëren we zelf projecten die mensen en organisaties in de deelgemeente en op stedelijk niveau samenbrengen. Onafhankelijk, vindingrijk en ondernemend als we zijn, vinden we op elke vraag antwoord, gericht op het goede resultaat voor de bewoners van Rotterdam. We begeleiden bewoners en organisaties zo dat zij elk initiatief zelfstandig, professioneel georganiseerd kunnen voortzetten. Daarnaast helpen wij u naar de mogelijkheden te bekijken om het plan te financieren.

Waarom?


Bureau Rise is er voor alle mensen en organisaties in Rotterdam die hun talenten en kwaliteiten willen inzetten voor een stad waarin iedereen zich thuis beter voelt.

Wilt u uw leerlingen creatief en educatief uitdagen?

Zoek niet verder, u bent bij Bureau Rise op het juiste adres!