Werkwijze

Stapsgewijs toewerken naar het gewenste eindresultaat

WERKWIJZEWij begeleiden u stapsgewijs naar uw beoogde doel. Neem hier een kijkje in het proces van Bureau Rise.

Stap 1
Kennismaking
Tijdens onze kennismaking bekijken we samen of er een ‘klik’ moment is tijdens onze ontmoeting en verkennen wij tijdens ons gesprek het vraag en aanbod.
Stap 1
Stap 2
In kaart brengen
Op basis van de wensen en behoeften wordt de opdracht gevisualiseerd en proberen wij samen te kijken naar het behalen van een gemeenschappelijk succes.
Stap 2
Stap 3
Invoelen
Om de opdracht zo goed mogelijk te laten aansluiten op de werkelijke situatie, brengen wij vooraf op een nader te bepalen moment, een bezoek op die specifieke situatie of werkplek. Zo komen wij van een aantal zaken te weten, zoals bijvoorbeeld wat voor bedrijfscultuur er heerst, welke aannames overbodig zijn, wie er zoal werken, hoe de werkomgeving eruit ziet en wat er op de plek eventueel nodig is om een succes te boeken.
Stap 3
Stap 4
Ontzorgen
Tijdens onze ontdekkingsreis bij het bedenken van een plan, zullen er vast een aantal uitdagingen op ons pad gaan komen. Te denken valt aan een ruimte die net iets te klein is tot en met het vergunning technisch mogelijk maken van de opdracht. Samen bekijken wij dan wat er nodig is om deze uitdagingen tot een minimum te beperken.
Stap 4
Stap 5
Plan maken
Als de weg zorgvrij is gemaakt, maken wij een conceptplan. Met daarin een doelstelling, wat wij gaan doen en waar het plaatsvindt. Daar zit ook een planning en een begroting bij. Als dit gereed is leggen wij het aan onze opdrachtgever voor.
Stap 5
Stap 6
Offeren en vastleggen
Zodra het conceptplan voor de opdrachtgever akkoord is, wordt het een definitieve plan en maken wij een offerte. Zodra de offerte ondertekend is, komen wij direct in actie en lopen onze actiepunten af. Mochten er vakkrachten in het spel zijn dan leggen wij die voor de opdracht vast door middel van een overeenkomst.
Stap 6
Stap 7
Uitvoering
Op de voorgestelde startdatum maken wij een begin van de opdracht en zullen de nodige voorbereidingen treffen. Zodra die zijn gedaan kunnen we eindelijk gaan beginnen. Zodra het programma loopt bewaken wij de continuïteit en zorgen wij ervoor dat er bij bijvoorbeeld ziekte, een vervanger geregeld is.
Stap 7
Stap 8
Monitoren
Het is belangrijk om opdrachten te blijven monitoren. De kennis die wij opdoen gebruiken wij om de kwaliteit van onze dienst te waarborgen en te verbeteren.
Stap 8
Stap 9
Evalueren
Wij vinden het belangrijk om op vaste momenten met de opdrachtgever te evalueren. Loopt het plan naar wens? Wat zijn de verbeterpunten? Waar gaat het goed? Wij vinden het belangrijk dat alles naar wens verloopt.
Stap 9

Wilt u uw leerlingen creatief en educatief uitdagen?

Zoek niet verder, u bent bij Bureau Rise op het juiste adres!