Schoolcoaching

Schoolcoaching

De schoolcoaching breidt zich verder uit. Er lopen meerdere aanvragen voor de schoolcoach. Kinderen die extra aandacht nodig hebben en waar de de school geen tijd voor heeft pakken wij op.

Het voordeel is dat we flexibel inzetbaar zijn en dat de school even ontzorgd wordt. De interventie is altijd op maat en beweging zit er altijd standaard bij. Bureau Rise heeft diverse expertises in huis waardoor de juiste snaar wordt bereikt.

RK Maria basisschool

Van onze klanten op diverse scholen krijgen wij positieve reacties op onze pauzediensten. Een team van sport en spel professionals dagen de leerlingen uit tijdens de grote pauze.
Daarmee zorgen wij er voor dat het vast onderwijspersoneel een echte pauze kunnen houden. Rondom de vakkrachten plaatsen wij ook toezicht, zodat er altijd iemand is die leerlingen kan opvangen dat nodig is.

Wij verwelkomen het nieuwe schooljaar de Maria basisschool en gaan op twee pleinen de leerlingen vermaken met sport en spel activiteiten.

Roffabop en Bureau Rise

Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan een samenwerking met Roffabop. Beiden richten zich op kansenjongeren uit Rotterdam en hun perspectief bieden door middel van een baan of freelancer.

Beide organisaties hebben een groot netwerk en vindplaatsen om de doelgroep te bereiken.

Roffabop heeft projecten die voor SROI ingevuld gaan worden. Bureau Rise zal zich gaan richten op de uitvoering.

Deel dit bericht.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wilt u uw leerlingen creatief en educatief uitdagen?

Zoek niet verder, u bent bij Bureau Rise op het juiste adres!